nieuws

Vis- en oestersaus nieuw bij Onoff spices!

Marktberichten

Onoff spices! breidt haar assortiment uit met vissaus en oestersaus.

Vis- en oestersaus nieuw bij Onoff spices!

Vissaus is een essentiëel ingrediënt in de Thaise keuken. Het is de smaakmaker voor onder meer Thaise soepen en curry’s. Ook wordt het vaak als zoutvervanger gebruikt. In Thailand staat daarom vrijwel altijd phrik nam plaop tafel, een mengsel van vissaus, gesneden pepertjes en limoensap.

Oestersaus, oorspronkelijk uit de Kantonese keuken, is al eeuwenlang essentiëel in de Thaise keuken. Deze saus wordt gemaakt door bouillon, getrokken van oesters, zólang in te koken tot je een dikke, bruine saus overhoudt. Bekende Thaise gerechten met oestersaus zijn phad phak ruam, geroerbakte groenten, en phad med mamuang, gebakken kip met cashewnoten.

Onoff spices! staat bekend om de productie van biologische gemaksproducten. De vissaus en oestersaus van Onoff spices! zijn beschikbaar in een glazen fles van 200 ml en verkrijgbaar bij onder meer Marqt.

Reageer op dit artikel