nieuws

Verbufa lanceert vernieuwde website

Marktberichten

Vanaf vandaag staat de nieuwe website van Verbufa online. De nieuwe website staat vol informatie over hun wereldwijde toegepaste vorm- en doseer oplossingen.

Verbufa lanceert vernieuwde website
Website Verbufa: voorzien van nieuw jasje.

Ook vindt u op verbufa.nl alle informatie over de andere merken die Verbufa vertegenwoordigt. Alle informatie over de machines is overzichtelijk gerubriceerd per leverancier, en voorzien van uitgebreide technische informatie, foto en filmmateriaal.

Machineleverancier Verbufa richt zich van origine op de vlees- en vleeswarenindustrie. Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort en Kortrijk (België) bedient naast de vleessector ook de bakkerij-, kaas-, groente- en de visverwerkende sector.

Reageer op dit artikel