nieuws

Cateraar Prorest volledig over op contactloos betalen

Marktberichten

Prorest Catering gaat als één van de eerste cateringorganisaties in Nederland over op contactloos betalen. Voor 1 januari zal het in al haar 200 bedrijfsrestaurants mogelijk zijn om een betaling te verrichten door een mobiele telefoon, betaalpas of creditcard kort tegen de betaalautomaat te houden.

Cateraar Prorest volledig over op contactloos betalen

Momenteel beschikken ING en ABN Amro over pinpassen met een zogenoemde NFC-chip, die nodig is om contactloos te kunnen betalen. Recent zijn er ook andere mobiele oplossingen om contactloos te kunnen betalen op de markt gekomen, zoals Smartpass van Vodafone en Visa. Met ingang van 1 januari zal op alle cateringlocaties van Prorest contactloos betaald kunnen worden met een mobiele telefoon, credit card of betaalpas met zo’n chip. Daarmee kunnen dan bedragen afgerekend worden zonder pincode tot 25 euro.

Reageer op dit artikel