nieuws

Bijzonder vlees pijlsnel vers aan huis bezorgd

Marktberichten

Chef’s Food lanceert voor de vleesliefhebber, vleesoptafel.nl. Deze nieuwe webwinkel is voortgekomen uit een samenwerking met Lebouille. Vanaf nu kan er eenvoudig vlees worden besteld, deze wordt dan al binnen 24 uur diepgevroren aangeleverd. Dat kan middels speciale verpakkingstechnieken.

Bijzonder vlees pijlsnel vers aan huis bezorgd
Topvlees van het Geuldal melklam van Lebouille. Nu snel vers thuis via Chef's Food.

Vleesoptafel levert bijzonder vlees als Limburgs kloostervarken, fullblood Wagyu ribeye en het Geuldal melklam.

Chef’s Food zet daarmee een webshop vol exclusief, vers, duurzaam en betaalbaar vlees in de markt. De producten komen van het culinair hoogwaardige Lebouille. Lebouille importeert haar vlees vanuit de hele wereld, maar besteedt ook veel aandacht aan regionale producten zoals ‘Born in Limburg’. Voor topkwaliteit van lokale streekproducten.

Chef’s food koopt via Lebouille het vlees direct bij boeren en slachterijen. Na verwerking wordt het product zo snel mogelijk vacuüm verpakt en ingevroren. Zo blijven smaak, malsheid en kwaliteit optimaal. En ook tijdens de bezorging blijft de temperatuur laag: het vlees reist in een speciale tas met koelelementen, die weer in een isolerende doos wordt verpakt. Zelfs tot 24 uur na bezorging blijft het product zo vriesvers.

Reageer op dit artikel