nieuws

Tramper Technology opent nieuw bedrijfspand

Marktberichten

Tramper Technology, ruim 25 jaar actief in de ontwikkeling en productie van machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen industrie, opende woensdag 21 mei haar nieuwe bedrijfspand in Goes.

Tramper Technology opent nieuw bedrijfspand
Wethouder Meeuwisse en Rosa Tramper: openingshandeling. Foto: PR.

De openingshandeling werd verricht door wethouder Meeuwisse van de gemeente Goes, samen met dochter Rosa Tramper van eigenaar André Tramper. Zij onthulden buiten bij de hoofdingang een zelfontworpen én gefabriceerde aluminium sleutel met het logo van Tramper Technology. Donderdag en vrijdag werd (wordt) de machinefabriek bezocht door genodigden. Tijdens deze dagen zijn alle afdelingen normaal in bedrijf.

Met een team van ruim 50 werknemers op verschillende afdelingen, wordt gewerkt aan de realisatie van innovatieve oplossingen. De oplossingen worden volledig afgestemd op de behoeftes in de markt. Hierdoor is Tramper in staat om snel in te spelen op vernieuwende wensen en eisen van de klant.

Reageer op dit artikel