nieuws

Rentokil haalt concurrent Protekta binnen.

Marktberichten

Rentokil neemt Protekta over en versterkt daarmee haar positie op de markt van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Rentokil is een belangrijke speler in de preventie, inspectie en bestrijding van ongedierte in en rond bedrijfsgebouwen, waaronder slagerijen, als ook bij particulieren thuis.

Rentokil haalt concurrent Protekta binnen.
Jacob Katsburg (Rentokil, links) en Sjaak Bisseling (Protekta) feliciteren elkaar met de overname. Foto: Rentokil.

Protekta heeft eveneens een groot aantal klanten op het gebied van ongediertebestrijding en is toonaangevend in de agrarische sector. Hiermee zorgt Rentokil voor een versterking én verbreding van haar activiteiten. De nieuwe combinatie gaat volgens Jacob Catsburg, directeur Rentokil een mooie toekomst tegemoet: “Onze bedrijven zijn sterk verwant aan elkaar. Niet alleen in activiteiten maar ook in visie. Zowel bij Rentokil Pest Control als bij Protekta werken we met uiterste zorg en discretie voor onze klanten. Vakkundige adviezen, optimaal resultaat en werkelijk oog voor de behoeften van onze klanten is hetgeen waar wij voor staan. We doen dat met een minimale belasting voor het milieu en maximale aandacht voor dierenwelzijn”.

Reageer op dit artikel