nieuws

Keurmerk voor Ter Riele Transporten

Marktberichten

Ter Riele Transporten VOF, die werkt onder de namen B. ter Riele transporten, Sannatrans en Dirk Booy, heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland ontvangen. De van oorsprong veevervoerder laat met het behalen van het keurmerk de weg naar verdere professionalisering te zijn ingeslagen.

Keurmerk voor Ter Riele Transporten

Ter Riele Transporten is van oorsprong een veevervoerder. Door overnames is de vervoerder inmiddels uitgegroeid tot allround logistiek dienstverlener die zich richt op vervoer van sierteelt, geconditioneerd vervoer, veevervoer, verhuizingen en vervoer van gevaarlijke stoffen.

De klanten worden bediend van vanuit de twee locaties in Wilp en in Bemmel (Sannatrans). Om de bedrijfsvoering te kunnen moderniseren en betere arbeidsomstandigheden te creëren voor de medewerkers, wil de Gelderse ondernemer een nieuwe bedrijfsruimte gaan bouwen.

Klantgerichtheid

Voor Ter Riele is het Keurmerk een belangrijke ondersteuning om het profiel van het bedrijf verder te versterken. Klantgerichtheid en kwaliteit zit in de genen. Niet alleen richt het bedrijf zich op maatwerk voor de klant. Met het Keurmerk wil ter Riele Transporten ook laten zien dat scherp wordt gelet op zaken als kwaliteit en MVO. Zuinig rijden, terugdringen van CO2 uitstoot en kwaliteit van personeel zijn elementen die een centrale plek hebben in de bedrijfsvoering. Ter Riele Transporten is een leerwerkbedrijf waar jongeren reeds in een vroeg stadium kennis kunnen maken met de sector Transport en Logistiek en cultuur van het bedrijf.

Reageer op dit artikel