nieuws

Kant-en-klaar gegrilde uien: het huilen voorbij

Marktberichten

Fabrikant Spanish Products uit Uitgeest zet kant-en-klaar gegrilde uien in de markt. Als voordeel boven verse ui worden ondermeer genoemd: de houdbaarheid, de constante kwaliteit, de voedselveiligheid, het feit dat je er minder van nodig hebt, de smaak en het feit dat het huilen van het personeel geschiedenis is: geen tranen meer. Want gesneden hoeft er niet te worden.

Kant-en-klaar gegrilde uien: het huilen voorbij
Ui in blik: niet langer tranen met tuiten. Foto: Spanish Products.

De kant-en-klaar gegrilde uien kunnen worden verwerkt in maaltijden, stampotten, hazepeper, Boeuff Bourguion, sauzen, worstproductie, paté, soepen,  pizza’s, brood, tapenades, salades, chutney’s, gehaktballen, K & K producten, pasta’s,  kaasschotels, groente gerechten, wok gerechten, zuivel specialiteiten, hoemoes, fricandellen en andere snack producten, enz.enz.

De kant-en-klaar uien van Spanish Food zijn er in de smaken naturel en gecarameliseerd. Altijd zijn de uien gegrild in olijfolie.

Reageer op dit artikel