nieuws

Gezocht: geldschieters voor ‘baconslag

Marktberichten

Hagelslag van bacon. Dat is het idee. Zo uit het pak, over de boterham, de salade, het eitje, of wat ook. Zesduizend euro is nodig om dit product daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Gezocht: geldschieters voor ‘baconslag
Gezocht: 6000 euro. Voor hagelslag van bacon. Foto: PR Natwerk.

De gedroogde bacon wordt voor verpakking flinterdun gesneden en gevormd, als bij de bekende chocoladehagelslag. Het product is bedacht door de creatieve ondernemersgroep ‘Natwerk’ uit Amsterdam. Zesduizend euro hebben de bedenkers nodig, om de eerste duizend pakken van de band te laten lopen. De kosten zitten vooral in de verpakking van de baconsnippers. Gedroogde Bacon Hagelslag hoeft niet gekoeld bewaard en is lang houdbaar. Meer weten: baconslag.

Reageer op dit artikel