nieuws

AVO Specerijen speelt in op WK voetbal

Marktberichten

AVO Specerijen geeft met het Spicy Brasil – assortiment een startschot voor het WK-voetbal in de zomer.

AVO Specerijen speelt in op WK voetbal

‘Naast de geliefde klassiekers kunnen de fans van gegrillde specialiteiten genieten van een culinair avontuur uit de exotische keuken van gastland Brazilië’, laat AVO Specerijen in een persbericht weten. ‘Kruidige geraffineerdheid, het zoete van vruchten en de lichte koffie-touch zijn de kenmerken van de 4 nieuwe Lafiness marinades. Coffee-Black-Pepper, Chimichurri, Rodizio en Spicy Lemon geven aan spiesen, medaillons, filetlapjes, steaks enz. een smaakbelevenis. Braadworstspecialiteiten met een vurig Samba appeal komen eenvoudig tot stand met de mixen Quibe en Pimenta.’

Verdere produktinformatie en recepten kunnen worden opgevraagd via AVO in Barendrecht via info@avo-specerijen.nl of 0180-531141.

Reageer op dit artikel