nieuws

De Jager opent in Drachten

Marktberichten

De Jager opent een tweede vestiging in Drachten. Sinds de oprichting in 1948 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een importeur en distributeur van slagerijmachines, non-food horeca artikelen, keukengerei en grootkeukenapparatuur.

De Jager opent in Drachten

Ondanks de huidige economische situatie heeft De Jager de omzet in de afgelopen jaren explosief zien groeien. Met de opening van een tweede vestiging in de regio Friesland/Groningen/Drenthe wil de organisatie de ontstane behoefte invullen. Volgens directeur Jan de Jager is het belangrijk de klant op te zoeken. ‘De afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied vergroot en veel nieuwe klanten uit Noord Nederland mogen verwelkomen. Het openen van een tweede vestiging  centraal gelegen in de noordelijke provincies is dan ook een logische keuze. In onze zoektocht hebben we de perfecte locatie gevonden in de gemeente Drachten.’


Vanuit deze vestiging  wordt voornamelijk ingezet op onderhoud en reparatie zodat lokale klanten bij storing, zo snel mogelijk weer in productie zijn. Info: www.dejager.com, info@dejager.com, Edu Teeuwen tel : 06-11702711.

Reageer op dit artikel