nieuws

Van Uhm introduceert schalensluiter

Marktberichten

Van Uhm introduceert in samenwerking met Reton speciaal voor de retail een kleine compacte schalensluiter waarmee MAP- verpakt kan worden. Deze nieuwe gasverpakker biedt de mogelijkheid om trays met een maximale afmeting van 230x145x80mm (maaltijdtray) te sealen.

Van Uhm introduceert schalensluiter

De Reton begast door middel van een flush principe, hierdoor heeft de machine geen vacuümpomp nodig. Groot voordeel voor de gebruiker is dat de machine veel sneller is ten opzichte van machines met een vacuümpomp en dat de machine zeer weinig onderhoud nodig heeft meldt Van Uhm in een persbericht. Er is immer geen pomp aanwezig die onderhoud vereist. Gevolg: lage kosten voor de gebruiker. Daarnaast kan de klant ook met een gerust hart trays verpakken met een gasmengsel met meer dan 70% zuurstof, zonder dat hiervoor een dure zuurstof beveiligde vacuümpomp nodig is.

De gebruiker heeft met deze nieuwe Reton RT-59LF de mogelijkheid om op het bedieningspaneel te kiezen voor MAP verpakken of voor alleen sealen. Indien de gebruiker een langere houdbaarheid mee wil geven aan het te verpakken product kiest men voor MAP verpakken, indien de consument het aangeschafte product dezelfde dag wil consumeren kiest men voor alleen sealen. Dit is met 1 handeling op de machine in te schakelen. Ander voordeel is dat op de nieuwe Reton RT-59LF geen separate compressor aangesloten dient te worden. Met de nieuwe Reton RT-59LF kan professioneel, snel , onder een beschermende atmosfeer (MAP) en tegen een gunstige prijs verpakt worden. Vanaf april is de nieuwe Reton RT-59LF leverbaar.

 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Van Uhm of Habuba.

Reageer op dit artikel