nieuws

Van Uhm houdt grill-event

Marktberichten

Van Uhm houdt op 1, 2 en 3 april een grill-event. Het bedrijf uit Borne is samen met haar dochteronderneming Habuba, de adviserende partner voor de foodsector als het gaat om machines, service, materialen en kruiden- en specerijen.

Van Uhm houdt grill-event

Het event in april staat in het teken staan van grillproducten. ‘Er zullen diverse demonstraties plaatsvinden op het gebied van tumbelen, injecteren en grillen. Voor een goede lunch wordt gezorgd. Paul van Trigt, worst- en vleeswarendeskundige, verzorgt de theorie-les ‘productietips en foutenanalyse grill producten’, laat Stephen van Uhm (foto) weten.

Het programma is zo opgesteld dat het zowel voor industrie- en retailbedrijven interessant is om te bij te wonen.  Van Uhm zal tijdens deze dagen klanten op een informele wijze informeren en enthousiasmeren. Voor zowel de retailer als de (grote) industrie bieden zij maatwerk op het snijvlak van bewerken, verwerken en verpakken.

 

Aanmelden kan via info@vanuhm.nl. (Woensdag 2 April is inmiddels volgeboekt.)

Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel