nieuws

Scotch Beef & Scotch Lamb geeft reis weg

Marktberichten

Scotch Beef & Scotch Lamb geeft via Facebook een 3-daagse reis weg naar Schotland.

Scotch Beef & Scotch Lamb geeft reis weg

‘Er is een schitterende 3-daagse trip voor 2 personen naar Schotland te winnen, samen met chef-kok Cees Helder’, laat Ilona Annema namens Quality Meat Scotland weten.  Geïnteresseerden moeten Scotch Beef & Scotch Lamb op Facebook liken en het antwoord op de vraag ‘Wat is Schotlands meest bekende runderras?’ mailen naar info@qualitymeatscotland.nl

De actie loopt tot en met 31 december 2013. Uit alle goede inzendingen wordt een winnaar geselecteerd.  De reis duurt 3 dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) , is voor 2 personen en vindt plaats in het voorjaar van 2014.

 

Klik hier voor de facebookpagina

Reageer op dit artikel