nieuws

The Man with the Pan en De Weerd Specerijen bundelen krachten

Marktberichten

The Man with the Pan en De Weerd Specerijen bundelen vanaf heden hun expertises op het gebied van specerijen en marketing.

The Man with the Pan en De Weerd Specerijen bundelen krachten

 

 

De joint venture draagt de naam The Man with the Pan BV en is gevestigd in Steenwijk. De Weerd Specerijen legt zich toe op de productie, sales en logistiek van de producten van The Man with the Pan. Gertjan van Mook, oprichter en bedenker van The Man with the Pan, houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en het onderhouden van een website die als doel heeft de Nederlander te enthousiasmeren de keuken in te gaan. De nieuwe website gaat half december live. The Man with the Pan ontwikkelde Hand Roasted Salts en pakjes voor éénpansgerechten met 100% specerijen en zeezout.

Reageer op dit artikel