nieuws

Kans op Scotch Beef-demonstratie via Facebook

Marktberichten

Scotch Beef heeft sinds kort haar eigen Facebookpagina met meer dan 300 likes. Het is mogelijk een Scotch Beef demonstratie in de slagerswinkel te winnen.

Kans op Scotch Beef-demonstratie via Facebook

Met de pagina wil Scotch Beef in contact komen met iedereen, van slagers tot chef-kok. ‘Maar ook met consumenten die houden van topkwaliteit rundvlees en op de hoogte willen zijn van heerlijke recepten, verkooppunten en achtergrondinformatie’, laat  Ilona Annema van Quality Meat Scotland weten. Via diverse kanalen wordt de Facebook pagina momenteel gepromoot, zoals tijdens proeverijen in supermarkten, slagerijen en op evenementen. En via online banners op websites zoals Foodies magazine en Jamie magazine. Wanneer een slager zijn klanten Scotch Beef wil laten proeven kan hij Scotch Beef op Facebook liken en kans maken op een Scotch Beef demonstratie t.w.v. € 300,- in de winkel.

Actievoorwaarden:

– Alleen geldig voor winkels die Scotch Beef (gaan) verkopen
– Mail contactgegevens en de naam van de leverancier naar  iannema@qualitymeatscotland.nl
– De actie is geldig t/m 25 november 2013

Scotch Beef staat bekend om haar bijzondere smaak; het smaakt elk seizoen anders. Wanneer je het Scotch Beef-label en BOB-logo (Beschermde Oorsprong Benaming) ziet, weet je dat het vlees dat je koopt, gegarandeerd afkomstig is van vleesrunderen die in Schotland zijn geboren, opgegroeid en geslacht. Een garantie voor herkomst en kwaliteit.


Klik hier voor de Facebook pagina van Scotch Beef

Reageer op dit artikel