nieuws

Gelderblom Slagerij ING Starter van de Maand

Marktberichten

Arie de Roode (36) is met zijn bedrijf Gelderblom Slagerij & Partyservice Gorinchem uitgeroepen tot ING Starter van de Maand oktober.

Gelderblom Slagerij ING Starter van de Maand

Per 1 januari is de ondernemer begonnen met zijn ambachtelijke slagerij die is aangesloten bij de franchise-formule van Gelderblom. Arie de Roode heeft een achtergrond in het slagersvak en werkte jarenlang als chef in verschillende slagerijen. In december kwam de mogelijkheid voorbij om een winkel over te nemen. Dat besluit heeft hij samen met zijn vrouw Patricia genomen. Ze werken samen in de zaak. ING kiest elke maand de Starter van de Maand. Dit zijn startende ondernemers die hun zakelijke rekening bij de ING hebben en zich onderscheiden in de markt.

Reageer op dit artikel