nieuws

Open dag bij Bon Vivant

Marktberichten

Bon Vivant is per 1 januari verhuisd naar Zelhem. Het bedrijf houdt daarom op 30 september een open dag .

Open dag bij Bon Vivant

Bon Vivant kan rund- en varkensvlees leveren aan slagers, horeca, instellingen en supermarkten. Keuze is er uit scharrelvlees, biologisch vlees, 2-sterren vlees en 3-sterren vlees (alles zowel varkens als koeien). Om 16 uur is de ontvangst en tot 18 uur is er een rondleiding en zijn er presentaties. In het voorprogramma kan van 13 uur tot 14 uur een bezoek worden afgelegd bij scharrelrundveehouder Jos Bolk in Aerdt en van 14.30 uur tot 15.30 uur bij scharrelvarkenshouderij Gerald Schennink in Wehl. Info en aanmelden: info@bonvivant-vlees.nl of 0314-620460. Adres: Nijverheidsweg 9, Zelhem.

Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel