nieuws

Slagers Harzevoort en Marlet winnaars Epos BBQ-actie

Marktberichten

Keurslagerij Ron Harzevoort (foto), Gildeslager Marlet en Veerman Vispaleis zijn de winnaars van de barbecue actie van Epos die de afgelopen 3 maanden liep.

Slagers Harzevoort en Marlet winnaars Epos BBQ-actie

Gildeslager Marlet uit Driebergen won een barbecue-demonstratie in de winkel door TV-kok René Pluijm. Verder zijn deze weel Epos Barbecue-Bakfietsen bezorgd op twee adressen. Ron Harzevoort, eigenaar van de Keurslagerij in Emmeloord was erg blij de fiets in ontvangst te mogen nemen. Hij gaat de fiets inzetten tijdens het provinciebezoek van ons koningspaar. ‘Op 19 juni komen Willem-Alexander en Maxima naar Emmeloord’, vertelt Ron Harzevoort. ‘Dan ga ik rondfietsen op deze barbecue bakfiets en lekker hamburgers bakken en uitdelen, een mooie eyecatcher deze fiets.’ De fiets biedt tal van mogelijkheden om klandizie aan te trekken, bijvoorbeeld door de fiets te verhuren of uit te lenen als klanten bepaalde barbecue parketten afnemen.

Momenteel wordt met Gildeslager Marlet in Driebergen en René Pluijm een afspraak gemaakt wanneer deze bekende TV-kok bij hen in de winkel een barbecue demonstratie komt geven. Samen met eigenaar Anne Kramer zal Epos de PR en communicatie rond dit evenement gaan verzorgen in regionale kranten en via Social Media. Op 1 maart 2013 startte Epos met de barbecue actie. Massaal kocht men de Bistro Kruidenolie Marinades. Op de speciaal ingerichte website www.bbqactie.nl kon de wincode worden ingevuld en werd er wekelijks kans gemaakt op het reeds uitverkochte kookboek van René Pluijm ‘Pluijm op Pad’. De Bistro Kruidenolie Marinades die Epos in deze actie centraal stelt zijn vrij van transvetten en geharde vetten, bovendien maakt Epos geen gebruik van de smaakversterker MSG (E-621).

Reageer op dit artikel