nieuws

Reftrade introduceert Maxi Specials

Marktberichten

Maxi Specials zijn geschakelde koel/vriescontainers van Reftrade, voor bedrijven die zoeken naar flexibiliteit en kostenbesparing. De Maxi Specials zijn uit te breiden tot 12 containers, oftewel 304 europallets.

Reftrade introduceert Maxi Specials

Reftrade is gespecialiseerd in de verhuur van koel/vriescontrainers voor de opslag en het vervoer van temperatuurgecontroleerde producten. De Maxi Specials zijn opgebouwd uit 2 tot 12 containers, voor koelen en/of vriezen, hebben een vlakke vloer, koudegordijn en interne verlichting. De containers voldoen aan alle veiligheids- en HACCP-eisen en zijn voorzien van een temperatuuralarm. Een groot voordeel is dat voor de plaatsing van de Maxi Specials geen bouwvergunning nodig is en dat de containers stekkerklaar opgeleverd worden.

Naast de Maxi Specials heeft Reftrade nog zeker dertig uitvoeringen beschikbaar, variërend van vier tot en met 304 europallets groot. Zo kan Reftrade voor iedere ondernemer een pasklare oplossing bieden. Dit kan een tijdelijke optie zijn, maar ook permanent. Zo kunnen de containers een piekmoment zoals de kerstperiode opvangen, of een permanente oplossing zijn voor extra koudeopslag bij een tekort.

Reageer op dit artikel