nieuws

AVO breidt Lafiness marinades uit

Marktberichten

AVO heeft het assortiment Lafiness olie marinades uitgebreid met 4 nieuwe smaakrichtingen, die zijn samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen.

AVO breidt Lafiness marinades uit

Fijne marinade-composities met het predikaat  Lafiness-Premium  verrijken het BBQ seizoen meldt AVO.  Dat kan deze zomer met Mediterrane Kruiden, 4-Peper, Roasted Jalapeno en Truffel. Het gaat hier om selectief gekozen kruiden en specerijen, koudgeperste koolzaadolie met waardevolle Omega 3 vetzuren en hoogwaardig zeezout. Michael Kolenbrander van AVO: ‘Ze garanderen een smaakbeleving van het hoogste niveau. De eenvoudig op het vlees aangebrachte Lafiness Premium oliemarinades geven aan alle vleesspecialiteiten een glans en zorgen ervoor dat de vleessappen behouden blijven. De grillprodukten blijven bij het garen zacht en sappig. De Lafiness Premium marinades worden geleverd in een nieuwe 4kg-verpakking.’


Nog tot en met 31 juli 2013 biedt AVO een Introductie-pakket aan om een succesvol BBQ seizoen te starten met 4 emmers van de nieuwe Lafiness Premium oliemarinades, compleet met 16 creatieve recepten. Voor meer informatie: 0180-531 141

Reageer op dit artikel