nieuws

René Pluijm gezicht BBQ-actie van Epos

Marktberichten

Lekker en gezond barbecueën is de trend in 2013. Epos haakt daar op in met gezonde marinades, zonder MSG (E621), zonder geharde vetten en zonder synthetische transvetten. TV-kok René Pluijm is voorstander van zuivere voeding en is daarom het gezicht van de BBQ-actie van Epos.

René Pluijm gezicht BBQ-actie van Epos

De BBQ-actie van Epos is op 1 maart begonnen en staat volledig in het teken van de gezonde kruidenoliemarinades. Op de speciale actiewebsite, www.bbqactie.nl, staan leuke tips en informatie voor het komende barbecueseizoen en de prijzen die er te winnen zijn. Op ieder cannetje Bistro Kruidenolie Marinade zit namelijk een wincode die ingevuld kan worden op de website. Iedere week worden er drie boeken ‘Pluijm op Pad’ verloot. In het boek neemt de kok de lezer mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.

TV-kok René Pluijm, onder andere bekend van Camping Life en Pluijm op Pad, is enthousiast over de producten van Epos. Hij is voorstander van gezonde en natuurlijke voeding en weten waar je ingrediënten vandaag komen. Iedere maand verzint Pluijm recepten met de Bistro Kruidenolie Marinades van Epos en deelt deze op de actiewebsite.

Reageer op dit artikel