nieuws

Huuskes verder met Alfa-Beta Solutions

Marktberichten

In januari heeft Huuskes de ABSolutely Food oplossing van Alfa-Beta Solutions (op basis van Infor M3) geïmplementeerd.

Huuskes verder met Alfa-Beta Solutions

In de afgelopen 5 jaar is de omzet bij Huuskes verdubbeld van 50 miljoen naar ruim 100 miljoen en is het aantal werknemers gestegen van 300 naar meer dan 800. De huidige bedrijfsapplicaties stonden een verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van Huuskes steeds meer in de weg. De individuele cliënten, binnen bijvoorbeeld zorginstellingen, spelen een steeds grotere rol in de orderverwerking. ‘Met Infor M3 beschikt Huuskes over een meer dynamisch en integraal systeem, zodat we beter en efficiënter in kunnen spelen op de veranderende behoeften van de klanten. Op basis van de ABSolutely Food inrichting van Infor M3 zal het geautomatiseerd verwerken van speciale klantverzoeken, planning, voorraadbeheer, facturatie en managementinformatie beter gaan,’ laat een woordvoerder weten.

Huuskes is in 1956 opgericht en is van start gegaan met de levering van vleeswaren aan winkels in Enschede en omstreken. Gaandeweg ontwikkelde het bedrijf meer tot een volwaardige leverancier, met de nadruk op vers. Het bedrijf is uitgegroeid tot een compleet verscentrum met dagelijkse leveringen in heel Nederland.

Reageer op dit artikel