nieuws

VWU en Jos Slippens presenteren HamPlusPlan

Marktberichten

VWU VersGroep en Jos Slippens Vleeswaren introduceerden het HamPlusPlan tijdens de Slavakto. Het nieuwe concept draait om de Boerenachterham en de Boerenschouderham.

VWU en Jos Slippens presenteren HamPlusPlan

‘Door het deelnemen aan het HamPlusPlan worden slagers supporter en kiezen voor exclusiviteit van kwaliteitshammen en in formulestijl uitgevoerde promotiematerialen. Met promotiemateriaal, recepten, tips en proeverijen wordt de consument er op attent gemaakt, dat de gekookte Boerenham niet alleen lekker is op brood, maar door z’n fijne smaak ook prima kan worden gebruikt in maaltijden, salades, pasta’s en allerhande tussendoortjes,’ aldus Wilma Verheijn namens VWU VersGroep.

Slagers die supporter zijn van het HamPlusPlan zijn te herkennen aan het logo ‘Boerenham Onze Trots’ dat op de deur zichtbaar is. De Boerenhammen worden gemaakt van speciaal geselecteerd varkensvlees en traditioneel bereid zonder onnatuurlijke toevoegingen. Kleur-, geur-, en smaakstoffen komen niet voor op de ingrediëntenlijst van de Boerenham. De Boerenhammen zijn nartriumarm en allergenenvrij. Slagers die interesse hebben kunnen contact opnemen met Jos Slippens Vleeswaren of VWU Versgroep of bezoek de website www.hamplusplan.nl

Reageer op dit artikel