nieuws

Introductie Peter’s Farm Kalfsbacon op SIAL 2012

Marktberichten

Peter’s Farm Kalfsvlees gaat op aankomende voedingsmiddelenbeurs SIAL in Parijs de Peter’s Farm Kalfsbacon introduceren.

Introductie Peter’s Farm Kalfsbacon op SIAL 2012

De Peter’s Farm Kalfsbacon is een halalproduct en werd ontwikkeld in samenwerking met AB-Vleeswaren. De bacon wordt gemaakt van de kalfsborst, die wordt gezouten en gerookt en is verkrijgbaar in een 1,4 en 2,8 kg verpakking. Op verzoek kan deze gesliced geleverd wordt.

Peter’s Farm

Het Peter’s Farm concept bestaat uit vijf normen: Kwaliteit, Dierenwelzijn, Traceerbaarheid, Zekerheid en Open informatie. De Peter’s Farm kalveren leven in kuddes van gemiddeld 60 dieren. Peter’s Farm Kalfsvlees heeft, naast het Vinkje van de Stichting Ik Kies Bewust, ook het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Daarnaast worden de onderscheidende pluspunten die Peter’s Farm uniek maken, onderschreven door de Dierenbescherming.

Reageer op dit artikel