nieuws

VWU Versgroep biedt vlees met verhaal

Marktberichten

VWU VersGroep introduceert Livar versvlees en vleeswaren. Vlees afkomstig van het Livar-varken.

VWU Versgroep biedt vlees met verhaal

Klooster Lilbosch in het Limburgse Echt is het huis geworden van deze varkens die ontstaan zijn uit een bijzondere kruising van diverse rassen. De dieren lopen vrij rond,slapen in ruime hokken en worden gevoerd met natuurlijke voeding van het landgoed. Het Livar vlees is dooraderd met vet.

VWU VersGroep is een samenwerkingsverband van 8 zelfstandige versgroothandels met een breed assortiment producten zoals vleeswaren, salades, maaltijden, kipproducten, traiterie, kruiden, kaas, brood en non-food, welke sinds jaar en dag geleverd worden aan slagerijen, supermarkten, groente speciaalzaken en horeca.

Reageer op dit artikel