nieuws

Slagerij van Hunnik nu De Zaak vol Smaak

Marktberichten

De Barneveldse slagerij Harrie van Hunnik is recentelijk heropend als Zaak vol Smaak.

Slagerij van Hunnik nu De Zaak vol Smaak

‘Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de toekomst. Daar hoort ook bij dat je na moet denken op welke wijze je de consument nu en in de toekomst wilt gaan verleiden,’zegt Harrie van Hunnik. ‘Ik vind dat je als slager je assortiment moet verbreden en verder moet gaan dan vlees en vleeswaren. De consument verandert, dus daar moet je ook je assortiment op afstemmen. Daar hoort ook de juiste uitstraling bij, daarom hebben wij gekozen voor de formule van De Zaak vol Smaak.’

Van Hunnik kwam in aanraking met de formule via Bens Verspromotie. Tijdens het openingsweekend verdubbelde de omzet. ‘Als dit het voorteken is voor onze toekomst, dan ben ik er van overtuigd dat we op de juiste manier bezig zijn,’ aldus van Hunnik.

Reageer op dit artikel