nieuws

MAJA wint ‘Bundesinnovationspreis 2012

Marktberichten

BORNE – MAJA, producent van onder meer schilferijsmachines, is in Duitsland onderscheiden met de ‘Bundesinnovationspreis’.

MAJA wint ‘Bundesinnovationspreis 2012

BORNE – MAJA, producent van onder meer schilferijsmachines, is in Duitsland onderscheiden met de ‘Bundesinnovationspreis’.

Machineproducent MAJA heeft deze prijs te danken aan haar nieuwste serie SAH schilferijsmachines. Deze aanwinsten kenmerken zich door de hygiënische bouwwijze, hetgeen in de dagelijkse praktijk als zeer prettig wordt ervaren.

Door het gepatenteerde automatisch zelfreinigend systeem en de eenvoudig te demonteren verdamper is de reiniging van de schilferijsmachine geen probleem meer. Hygiëne staat bij MAJA hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de schilferijsmachines. MAJA produceert schilferijsmachines met een capaciteit variërend van 85 – 14.000 kg per 24 uur.

Van Uhm is leverancier van de machines.

Klik hier voor meer informatie.(Hier is ook de nieuwe bedrijfsfilm van Van Uhm te zien)

Reageer op dit artikel