nieuws

Nominatie Iberdeli voor Ondernemersprijs Rotterdam

Marktberichten

BARENDRECHT – Iberdeli, importeur van Pata Negra/Iberico vlees, is door de Kamer van Koophandel genomineerd voor de Ondernemersprijs 2011 van Rotterdam.

Nominatie Iberdeli voor Ondernemersprijs Rotterdam

BARENDRECHT – Iberdeli, importeur van Pata Negra/Iberico vlees, is door de Kamer van Koophandel genomineerd voor de Ondernemersprijs 2011 van Rotterdam.

Volgens Bas Lieuwma van Iberdeli heeft zeven jaar hard werken geleid tot deze, volgens hem zeldzame nominatie voor een foodbedrijf in een algehele ondernemersrace. ‘Dat is echt bijzonder. Wij zijn daar heel trots op,’ aldus Lieuwma. 

In het kader van de nominatie zet Iberdeli zich in voor een goed doel en organiseert op woensdag 8 februari een DaklozenDiner 2012 – Vrouwen en Kinderen Eerst! Ruim 90 minder bedeelde (tiener)moeders en hun kinderen worden getrakteerd op een diner, samengesteld uit de producten die geleid hebben tot deze nominatie. Deze maaltijd wordt bereid door sterrenkok Roeland Klein (Hermitage) en chef-kok Marcel van Zomeren (IdRW Rotterdam).

Iberdeli is importeur van de Pata Negra/Iberico vlees, waarmee het in 2005 is begonnen. Iberdeli levert direct uit aan slagers, maar ook via de groothandels.

 

Reageer op dit artikel