nieuws

Vernieuwd assortiment AVO

Marktberichten

BARENDRECHT – De produktlijn MariTop-Complete-Marinades van AVO biedt met een kruiden-creatie nog meer afwisseling in het Convenience-segment. Ook komt de kruidenspecialist met twee gourmet-ideeën.

BARENDRECHT –  De  produktlijn MariTop-Complete-Marinades van AVO biedt met een kruiden-creatie nog meer afwisseling in het Convenience-segment. Ook komt de kruidenspecialist met twee gourmet-ideeën.

Farmer-Style is een marinade, gevuld met prei, wortel, champignons, aardappelen en spek, fijn afgerond met uien, paprika en specerijen.  ‘Vermengd met reepjes varkens-, of gevogeltevlees zal de Farmer-Style schotel de harten van de liefhebbers van de smaakvolle snelle keuken winnen en zich in de toonbank tot een runner ontwikkelen,’ laat AVO in een persbericht weten.

Ook komt AVO met twee Gourmet-ideeën. Honing/Kaneel speelt gedurft met fijne vanille-smaak, zoet en exotische specerijen. Bospaddestoelen/Abrikoos verbindt het fijne aroma van bospaddestoelen met zoet-zure vruchtensmaak. Voor de basiskruiding zorgt de kruidenmelange AVO’s fijne Delikate-Leverworst Orchidee met peper-, vanille- en gember-smaak, kardamom en foelie. De toevoegingen AVO Honing/Kaneel-Mix en Bospaddestoelen/Abrikozen-Mix zorgen voor een bijzondere smaakbelevenis.

Verdere informatie is op te vragen bij de AVO-vertegenwoordigers of via het AVO kantoor 0180-531 141.
 

Reageer op dit artikel