nieuws

Raps introduceert Liquitaste

Marktberichten

Raps introduceert Liquitaste, een vloeibare kruiding die E-nummer vrij is.

Raps introduceert Liquitaste

Raps introduceert Liquitaste, een vloeibare kruiding die E-nummer vrij is.

Liquitaste is in verschillende smaakvarianten verkrijgbaar, het hoeft niet gekoeld bewaard te worden en is met name geschikt voor microbiologisch gevoelige toepassingen.Liquitaste is geschikt voor gebruik in filet-american, salades, voor het bereiden van spreads, en in kaasbereidingen, en natuurlijk voor in de slagerij is het een unieke smaakgever aan uw producten, het maakt van uw eigen gemaakte hamburgers en braadworsten een ware specialiteit. Ook voor convenience producten is het veelzijdig inzetbaar. Meer informatie: www.rapskruiden.nl  
 

Reageer op dit artikel