nieuws

RBK Group adviseert ondernemer tijdens Slavakto

Marktberichten

DEVENTER/UTRECHT – De RBK Group presenteert zich op de Slavakto. Het adviesbureau voor voedingsmiddelenbedrijven uit Deventer zet zich in voor het verbeteren van de concurrentiepositie van zijn klanten.

DEVENTER/UTRECHT – De RBK Group presenteert zich op de Slavakto. Het adviesbureau voor voedingsmiddelenbedrijven uit Deventer zet zich in voor het verbeteren van de concurrentiepositie van zijn klanten.

‘Wil een ondernemer snel inspelen op veranderingen door maximale flexibiliteit tegen een zo laag mogelijke kostprijs, staan wij open voor oriënterend gesprek in onze stand op de Slavakto,’ meldt RBK Group in een persbericht.

De RBK Group heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van logistiek, ict, installatietechniek, bouwmanagement en milieu in de food-sector. ‘Wij praten de ondernemer tijdens de Slavakto bij over onze competitive food chain concepts. Hiermee zetten wij kansen en uitdagingen om in concrete plannen en zorgen voor de uitvoering ervan.’

RBK Group is tijdens de Slavakto op 28, 29 en 30 september in Jaarbeurs Utrecht  te vinden bij stand C117.
 

Meer berichten over Slavakto

Reageer op dit artikel