nieuws

Mercurius introduceert maatwerk verzuimverzekering voor versdetaillisten

Marktberichten

NIJKERK – Versverzekeraar Mercurius uit Nijkerk introduceert op de Slavakto 2009, van 28 tot en met 30 september in de Jaarbeurs Utrecht, een nieuwe verzuimverzekering voor ondernemers met een slagerij, bakkerij, groente- of viswinkel.

Mercurius introduceert maatwerk verzuimverzekering voor versdetaillisten

NIJKERK – Versverzekeraar Mercurius uit Nijkerk introduceert op de Slavakto 2009, van 28 tot en met 30 september in de Jaarbeurs Utrecht, een nieuwe verzuimverzekering voor ondernemers met een slagerij, bakkerij, groente- of viswinkel.

De nieuwe verzekering is een uitbreiding op de bestaande pakketoplossingen van de  verzekeraar voor versondernemers. Het product helpt de ondernemer bij het afdekken van risico’s rond ziekteverzuim, waarbij door maatwerk advies besparingen mogelijk worden gemaakt. Preventiebeleid, ARBO- en verzuimbegeleiding en hulp bij re-integratie horen er onlosmakelijk bij.

Ziekteverzuim is voor de ondernemer een dure aangelegenheid, naast alle praktische problemen die door verzuim ontstaan. Hoofd buitendienst Jeroen Bol: ‘Verzuim vormt een reëel gevaar voor de continuïteit van de onderneming. De verzuimverzekering waarborgt loondoorbetaling bij uitval van een medewerker voor kortere of langere tijd. Daarbij heeft de ondernemer de zekerheid dat hij alle hulp en service krijgt om zijn medewerker weer terug te laten keren in het bedrijf. Totale ‘ontzorging’ dus.’
 

Reageer op dit artikel