nieuws

Verstegen introduceert biologische kruiden

Marktberichten

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces introduceert 24 verschillende soorten biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt.

Verstegen introduceert biologische kruiden

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces introduceert 24 verschillende soorten biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt.

Verstegen introduceert de kruiden bewust in een tijd waarin aandacht voor de kwaliteit van eten steeds belangrijker wordt. Waarin ‘Slow Food’ een centralere plek krijgt. ‘En waarin er een groeiende behoefte is aan eerlijk en duurzaam eten,’ laat Verstegen in een persbericht weten. ‘Het assortiment sluit naadloos aan bij deze trends: biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen. Producten die staan voor kwaliteit, puur, eerlijkheid, authenticiteit en smaak.’

Verstegen zet hiermee het grootste assortiment biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt neer. Een assortiment waarmee kan worden ingespeeld op de nationaal en internationaal groeiende vraag naar biologische producten.  Het voltallige assortiment is SKAL gecertificeerd. De producten hebben een prachtige kleurstelling en een volle smaakbeleving en zijn verpakt in handige transparante, vierkante strooibusjes met een onderscheidende ‘grasgroene’ dop.

 

Reageer op dit artikel