nieuws

Nieuwbouw voor De Jager BV

Marktberichten

DORDRECHT – De Jager BV slagerij- en horecabenodigdheden heeft 15 juni een nieuw pand betrokken aan de Carneool 600 (Dordtse Kil 3) te Dordrecht.

Nieuwbouw voor De Jager BV

DORDRECHT – De Jager BV slagerij- en horecabenodigdheden heeft 15 juni een nieuw pand betrokken aan de Carneool 600 (Dordtse Kil 3) te Dordrecht. 

Na dertig jaar gevestigd te zijn aan de Haaswijkweg-west te Dordrecht, verhuist het Dordtse bedrijf naar haar derde onderkomen in een periode van bijna 60 jaar. De Jager, opgericht in 1950, is actief op het gebied van slagerij- en horecabenodigdheden. 

De Jager rekent diverse grote supermarktketens, slagerijen en horeca tot haar klantenkring. De nieuwbouw heeft een moderne showroom van ruim 500m2 aan slagerij- en horecabenodigdheden. Tevens is in de showroom een professionele demo-keuken ingericht die gebruikt wordt voor kookdemonstraties en workshops. Daarnaast wordt deze ruimte verhuurd aan slagers die hun eigen klanten workshops geven.

Tel: 0780-6162593, Email: info@dejager.comwww.dejager.com

 

Reageer op dit artikel