nieuws

Rentokil Pest Control gaat spinnen weren

Marktberichten

Rentokil Pest Control breidt haar dienstenpakket uit met de wering en zo nodig bestrijding van spinnen.

Rentokil Pest Control gaat spinnen weren

Rentokil Pest Control breidt haar dienstenpakket uit met de wering en zo nodig bestrijding van spinnen.

In het najaar komen spinnen naar binnen. In schuilplaatsen van spinnen bevinden zich de spinsels met daarin eitjes en jonge spinnen. Met het behandelen van deze schuilplaatsen door de deskundigen van Rentokil, zal de overlast van spinnen in het pand of de woning verleden tijd zijn. Buitenkanten van bedrijfspanden en huizen zullen behandeld worden met een speciale substantie, waardoor spinnen zich niet meer op wanden, deuren, ramen of andere oppervlakten kunnen hechten en dus elders hun heil zullen zoeken.

 

Reageer op dit artikel