nieuws

Nieuwe lightproducten bij Bonfait

Marktberichten

DENEKAMP – Bonfait, leverancier van maaltijdcomponenten, salades, sauzen en desserts, heeft twee nieuwe basisproducten die passen in de huidige trends.

Nieuwe lightproducten bij Bonfait

DENEKAMP – Bonfait, leverancier van maaltijdcomponenten, salades, sauzen en desserts, heeft twee nieuwe basisproducten die  passen in de huidige trends.

‘Om gezond en slank te blijven is het belangrijk uitgebalanceerd en caloriearm te eten,’ laat Hanneke Wormmeester van Bonfait weten. ‘Dat caloriearm en lekker goed samengaan, bewijzen twee nieuwe lightproducten van Bonfait.’  Bonfait basis lightsalade (Artikelnummer 506400, emmer 2,5kg) en Bonfait rauwkost lightsaus (Artikelnummer 507470, emmer 2,5kg) worden daarom toegevoegd aan het assortiment.

Het basisprincipe van Bonfait bestaat uit 16 basissalades en 12 rauwkostsauzen. Door toevoeging van eigen verse ingrediënten kan men hiermee, op een eenvoudig wijze, een grote variëteit smakelijke, onderscheidende salades maken.

Meer informatie: www.Bonfait.nl
 

Reageer op dit artikel