nieuws

PresTop opent Interactive Experience Centre

Marktberichten

BEST – PresTop heeft op 17 maart haar Interactive Experience Centre (IEC) aan De Dintel 29-31 in Best geopend.

BEST – PresTop heeft op 17 maart haar Interactive Experience Centre (IEC) aan De Dintel 29-31 in Best geopend.

Dit centrum toont een compleet overzicht op gebied van alle nieuwe oplossingen op het gebied van (interactive) narrowcasting, productkiezers, displays, actiemarketing en informatiezuilen, inclusief bijbehorende applicaties. Het is hiermee één van de grootste van de Benelux. PresTop is door de huidige directeur Alexander Aelberts in 1990 opgericht. Het ontwikkelt en produceert informatiezuilen, interactieve beeldschermen en displays, narrowcasting en softwareapplicaties.

Voor meer informatie:  www.ontvangsthal.nl en www.prestop.nl.

 
 

Reageer op dit artikel