nieuws

Le Nouveau Chef introduceert antimicrobiologische werkkleding

Marktberichten

HEILOO – Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt anti microbiologische werkkleding op de markt.

HEILOO – Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt antimicrobiologische werkkleding op de markt.

De kleding is gemaakt van een stof waarin Permagard is verwerkt. Dat beschermt de huid van de drager tegen bacteriën. Ook de bacteriën uit de omgeving komen niet door de stof heen. Het werken in een vochtige en warme omgeving is een goede ondergrond voor de ontwikkeling van bacteriën. Permagard maakt gebruik van een mechanisme dat de celwand van een bacterie doordringt en het gif onschadelijk maakt. Het is in deze antimicrologische werkkleding hygiënisch, maar ook comfortabel werken.
Voor meer informatie: Le Nouveau Chef: 072-5335900 of www.lenouveauchef.nl

Reageer op dit artikel