nieuws

Bacon Explosion noviteit Charcutere Food Group

Marktberichten

GROOT AMMERS – Charcutere Food Group presenteert Bacon Explosion. Een vleesproduct dat in de Verenigde Staten populair is bij het barbecueën.

Bacon Explosion noviteit Charcutere Food Group

GROOT AMMERS – Charcutere Food Group presenteert Bacon Explosion. Een vleesproduct dat in de Verenigde Staten populair is bij het barbecueën.

Voor de Nederlandse markt ontwikkelde Charcutere Food Group Bacon Explosion als vleeswarenspecialiteit voor op de boterham. Bacon Explosion is leverbaar als uitsnijstuk en snijlijnvariant en wordt geïntroduceerd in week 12.

Bacon Explosion is gemaakt van originele ‘pork belly’. Deze wordt gekruid en gemarineerd met een Italiaanse marinade. De vulling bestaat uit spicy gekruid gehakt, vermengd met uitgebakken bacon chips. Het geheel wordt opgerold, en bedekt met een laag gezouten en gerookt mager spek. Vervolgens wordt de Bacon Explosion nog eens extra gekruid, en gemarineerd met een pittige BBQ-marinade. Dit laatste wordt tijdens het roosteren nog diverse keren herhaald. De Bacon Explosion wordt in de Verenigde Staten het gehele jaar door gegeten.

 

Reageer op dit artikel