nieuws

Q-pall introduceert nieuwe kunststof pallet

Marktberichten

Q-PALL, gevestigd in Veghel, introduceert haar nieuwste uitvoering van de kunststof pallet in de maat 1200×800 mm.

Q-pall introduceert nieuwe kunststof pallet

Q-PALL, gevestigd in Veghel, introduceert haar nieuwste uitvoering van de kunststof pallet in de maat 1200×800 mm.

Voor de ontwikkeling van deze medium-duty pallet heeft Q-PALL een matrijs ontwikkeld, welke minder materiaal vraagt dan de heavy duty pallets. Hierdoor ontstaat o.a. het voordeel dat deze pallet slechts 11,5 kg weegt en zo goed handelbaar is in logistiek/warehouse.

Met de introductie van deze medium uitvoering vult Q-PALL het gat op dat er traditioneel lag tussen licht en heavy duty pallets. Doordat de nieuwe medium pallet zowel in prijs als in belastbaarheid tussen de beide andere typen in ligt kan de klant voor iedere lading een kunststof pallet kiezen met een optimale prijs-prestatieverhouding.

 

Reageer op dit artikel