nieuws

Nieuwe slogan: Verstegen, with pleasure

Marktberichten

ROTTERDAM – Na jarenlang alle communicatie ondertekend te hebben met ‘Fun For Food’, introduceert Verstegen Spices & Sauces een nieuwe payoff: ‘Verstegen, with pleasure.

Nieuwe slogan: Verstegen, with pleasure

ROTTERDAM – Na jarenlang alle communicatie ondertekend te hebben met ‘Fun For Food’, introduceert Verstegen Spices & Sauces een nieuwe payoff: ‘Verstegen, with pleasure.’

Service- en klantgerichtheid is belangrijk voor Verstegen. En dat komt vanaf nu ook tot uiting in de nieuwe payoff. ‘De payoff sluit naadloos aan bij dat wat Verstegen is. En hoe we handelen’, verklaart eigenaar Michel Driessen. ‘Verstegen groeit verder door servicegericht te zijn. Door onze klanten op de eerste plaats te stellen. Een vertrouwde manier van werken. Het zit in onze natuur. En in al onze medewerkers. En vanaf nu zit het ook in onze payoff.’

Met het nieuwe thema slaat het Rotterdamse bedrijf een nieuwe, maar toch vertrouwde weg in. Sinds de oprichting in 1886 heeft Verstegen zich ontwikkeld tot een toonaangevende  producent en leverancier van kruiden(mengsels), specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen. Alles vanuit één centrale gedachte: Fun For Food. Deze passie voor eten is er nog steeds, maar lijkt in communicatie niet meer de volledige lading te dekken.

De payoff werd enkele weken geleden gepresenteerd op de Horecava.
 

Reageer op dit artikel