nieuws

Duni lanceert DF36 sealmachine

Marktberichten

BREDA – DF36 sealmachine is de nieuwste aanwinst in het Duniform gamma. Duni is fabrikant van foodsolutions concepten.

Duni lanceert DF36 sealmachine

BREDA – DF36 sealmachine is de nieuwste aanwinst in het Duniform gamma. Duni is fabrikant van foodsolutions concepten.

DF36 is een MAP (Modified Atmosphere Packing) sealmachine, ideaal voor de professionele keukens en/of foodprocessors. ‘Kant en klaar maaltijden moeten vers zijn, maar bovendien professioneel verpakt. Dat kan met de DF36 van Duni,’ laat een vertegenwoordiger van Duni weten. Een andere troef van deze nieuwe machine is figure cutting; de folie op bakjes sluit naadloos aan, waardoor de verpakte maaltijd perfect gepresenteerd wordt. De DF36 is gemakkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie: 076/5432300 of www.duni.com

 

Reageer op dit artikel