nieuws

Innosoft reinigt ook slagerij

Marktberichten

Innomet introduceert een nieuw organisch product, genaamd Innosoft B570, dat toegelaten is als schoonmaakmiddel in de voedingssector.

Innosoft reinigt ook slagerij

Innomet introduceert een nieuw organisch product, genaamd Innosoft B570, dat toegelaten is als schoonmaakmiddel in de voedingssector.

Innosoft B570 is een speciale dieptereiniger die in een handomdraai vooral oxiden c.q. roest verwijdert van roestvast staal, zoals ook in slagerijen veel gebruikt. Het betreft een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlakactieve stoffen zonder schuurmiddel en is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en roestige plekken die ook wel theevlekken worden genoemd. Het is geen beitsmiddel want het tast in principe het metaal niet aan. Innosoft B570 is daarom zacht voor metaal maar zeer hard tegen oxiden en vuil.

Innosoft is volgens Ko Buijs van Innovet een krachtige dieptereiniger. ‘Omdat het middel zo krachtig werkt en bovendien mild is voor het metaal heb ik wat proeven gedaan in een slagerij.  Een roestvast stalen pan die ik uit de vaatwasser haalde kon beduidend schoner worden dankzij Innosoft B570 .Ook de kalkaanslag op de oren verdween.’

Meer informatie: www.inno-soft.nl en www.innomet.nl
 

Reageer op dit artikel