nieuws

Contined introduceert twee nieuwe producten

Marktberichten

Contined heeft tijdens de VVW Hardenberg twee nieuwe producten geïntroduceerd: Berry Fusions Fruit en AQ plus citrusvezel.

Contined introduceert twee nieuwe producten

Contined heeft tijdens de VVW Hardenberg twee nieuwe producten geïntroduceerd: Berry Fusions Fruit en AQ plus citrusvezel.

Berry Fusions Fruit heeft een natuurlijke fruitsmaak. Voordelen zijn: beter verwerkbaar, herkenbaar, prettig mondgevoel en goede kauwbaarheid. Berry Fusions Fruit is verkrijgbaar in de smaken: framboos, aardbei, kers, sinaasappel en bosbes.

AQ plus citrusvezel
AQ plus citrusvezel heeft de mogelijkheid grote hoeveelheden water te binden en geeft het product een goede textuur. Hierdoor is het product geschikt bij de ontwikkeling van vetarme producten. AQ plus citrusvezel kan een caloriearm product worden ontwikkeld met behoud van de eigenschappen.
Meer informatie: www.contined.nl

 

Reageer op dit artikel