nieuws

Winkelovervallers live in beeld bij overval

Marktberichten

CAPELLE AAN DEN IJSSEL– Winkeliers worden steeds vaker slachtoffer van een overval. Het OvervalView camerabewakingssysteem van Isolectra biedt winkeliers nu een nieuwe mogelijkheid zich effectief te beveiligen tegen overvallers.

Winkelovervallers live in beeld bij overval

CAPELLE AAN DEN IJSSEL– Winkeliers worden steeds vaker slachtoffer van een overval. Het OvervalView camerabewakingssysteem van Isolectra biedt winkeliers nu een nieuwe mogelijkheid zich effectief te beveiligen tegen overvallers.

Het nieuwe camerabewakingssysteem geeft bij een alarmmelding automatisch live beelden van de overvallers door aan de particuliere alarmcentrale. Deze kan ze weer doorzetten naar de politie. Met behulp van die beelden kunnen daders van een winkeloverval snel worden geïdentificeerd, waardoor direct en gericht actie kan worden ondernomen.
Meer informatie:  www.alarmview.nl

Reageer op dit artikel