nieuws

Stoofsaus Hela heet voortaan Hachee-Stoofsaus

Marktberichten

De stoofsaus van Hela Thissen ondergaat een naamswijziging. Omdat de naam stoofsaus de lading maar ten dele dekt en de saus ook heel goed gebruikt kan worden om een hacheegerecht mee te bereiden, heeft Hela voor deze naamswijziging gekozen.

Stoofsaus Hela heet voortaan Hachee-Stoofsaus

De stoofsaus van Hela Thissen ondergaat een naamswijziging. Omdat de naam stoofsaus de lading maar ten dele dekt en de saus ook heel goed gebruikt kan worden om een hacheegerecht mee te bereiden, heeft Hela voor deze naamswijziging gekozen.

De slager die de saus al sinds jaar en dag gebruikt, kent de verschillende toepassingsmogelijkheden van de saus. Door de toevoeging van het woordje hachee, wordt ook de nieuwe gebruiker geattendeerd op de brede inzetbaarheid van het product. De smaak en receptuur daarentegen blijven onveranderd. De hachee-stoofsaus is in de loop van januari 2009 onder de nieuwe naam via de vertrouwde grossier verkrijgbaar.

Voor meer informatie: Hela Thissen BV, Venlo, tel. 077-3 204 204.
 

Reageer op dit artikel