nieuws

Nieuwe pendellampen Hydra II van BÄRO

Marktberichten

BÄRO introduceert nieuwe pendellampen. De Hydra II-pendellampen van zorgen voor buitengewone lichtaccenten.

Nieuwe pendellampen Hydra II van BÄRO

BÄRO  introduceert nieuwe pendellampen. De Hydra II-pendellampen van zorgen voor buitengewone lichtaccenten.

De Hydra II-pendellampen zijn verkrijgbaar in klassiek-elegante uitvoering of in een modern, trendy design.  De juiste lichtsfeer kan worden gecreerd  door de verschillende, hoogwaardige en lichtdoorlatende glazen lampenkappen. BÄRO garandeert een uitstekende, op het product afgestemde verlichting.

Techniek
De lichttechniek beschermt vers vlees en verse vleeswaren door middel van speciale reflectoren en filters tegen voortijdig vergrijzen en voorkomt verkleuringen en vroegtijdige veroudering. Reflectortechniek van de Hydra II zorgt ervoor dat de lampen – bijvoorbeeld boven de toonbank – met aanzienlijk grotere tussenafstanden, tot maar liefst 1,40 m, geïnstalleerd kunnen worden.
 

Reageer op dit artikel