nieuws

Menken genomineerd voor belangrijke retailprijs

Marktberichten

Menken Salades en Sauzen is genomineerd voor de belangrijke retailprijs Industributietrofee 2009.

Menken genomineerd voor belangrijke retailprijs

Menken Salades en Sauzen is genomineerd voor de belangrijke retailprijs Industributietrofee 2009.

Menken Salades en Sauzen is onderdeel van Menken Combinatie richt zich op voorverpakte snacksalades en sauzen. Menken moet het opnemen tegen de winnaar van 2008 Plukon Poultry en Ter Beke Fresh Food Group.

Trofee
De Industributie-verkiezing van de beste fabrikant wordt jaarlijks gehouden door onderzoeksbureau IRI Nederland en het gerenommeerde tijdschrift Foodmagazine. In het onderzoek geven de supermarktketens hun oordeel  over de tien grootste leveranciers in diverse categorieën.

 

Reageer op dit artikel