nieuws

Unifine sauces & spices is nu Intertaste (VIDEO)

Marktberichten

Na 10 jaar is Unifine sauces & spices overgestapt op de naam Intertaste vanwege de internationale uitstraling en de benadrukking van het woord ‘taste’. Intertaste staat immers voor het maken en leveren van smaakbepalende ingredïenten en producten door heel Europa. Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (in volksmond VAS) presenteerde het bedrijf zich onder meer met het kwaliteitsmerk Degens.

Unifine sauces & spices is nu Intertaste (VIDEO)

Na 10 jaar is Unifine sauces & spices overgestapt op de naam Intertaste vanwege de internationale uitstraling en de benadrukking van het woord ‘taste’. Intertaste staat immers voor het maken en leveren van smaakbepalende ingredïenten en producten door heel Europa. Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (in volksmond VAS) presenteerde het bedrijf zich onder meer met het kwaliteitsmerk Degens.

Om de video’s op Slagerswereld te kunnen bekijken dient

Flash Player 8 (of hoger)

geïnstalleerd te zijn.

Reageer op dit artikel